Vår Målarfirma

Christian Eriksson Måleri – När du behöver målning eller tapetsering!

Christian  Eriksson Måleri AB är senaste generationen av familjeföretaget Eriksson Måleri AB, som startades på 1940-talet. Vi är nu inne på tredje och fjärde generationen. Christian själv har, efter 36 år i yrket, en gedigen yrkesvana.


Vi hjälper våra kunder med allt inom målning och tapetsering, och erbjuder en förstklassig, personlig service. Vi gillar att ha kontinuerlig kontakt med våra kunder så att vi kan säkerställa att vårt arbete blir proffsigt utfört och att det blir precis så som kunden har tänkt sig. Detta har lett till att vi har många fasta och nöjda kunder, både privatpersoner, företag, fastighetsägare och mer.


Vi har även ett nära samarbete med HP Bygg ABhttp://www.snickarteametidalarna.se/med flera. (Kan även förmedla övriga hantverkstjänster.) 

Kort om oss

→ Brett kundregister (flertalet fasta)

→ Lång erfarenhet = Lokal kännedom och flertalet samarbetspartners

→ Vår strävan är att hålla högsta kvalitet på våra arbeten, vara flexibla och göra våra kunder nöjda


Kontakta oss

Miljö

Vårt företags huvudsyfte är att bidra med positiv miljöpåverkan genom att tillföra estetiska värden, samt skydda och bevara ytor.


Miljöpolicy

Vi skall:

✓ I måleriprocessen skapa miljö- och livskvalitet samt ta tillvara på och skapa estetiska värden.

✓ Aktivt följa lagstiftning och delta i miljöforskningen i måleribranschen tillsammans med tillverkarna och sidoentreprenörerna.

✓ Reducera förbrukningen av lösningsmedel samt maximera återvinning och avfallssortering.

✓ Tillsammans med kunden sätta kretsloppet i centrum.

✓ Varudeklarera och dokumentera de produkter som används i företaget.

✓ Långsiktigt ställa om företaget till ett ekologiskt hållbart framtidsföretag.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.